Min kamerautrustning.

Untitled-2

Här får ni en titt i min kameraväska! Jag älskar min kamera och den tar verkligen grymma bilder.
Canon EOS 650D med vridbar skärm + 18-55mm objektiv: Direktlänk.
Kamerablixt, Speedlite 430EX II: Direktlänk
Objektiv: EF 50mm 1,8 II: Direktlänk.

Jag använder också Photoshop när jag redigerar mina bilder.
Det är ett väldigt dyrt program, men just nu får man det på köpet när man köper kameran!

650D’n är den bästa kameran jag har haft och förutom att den tar fina bilder så kan man också filma i HD. Dessutom är den perfekt för mig som tar mycket bilder på mig själv eftersom skärmen går att vrida. LOVE IT.

EF 50mm 1,8 är mitt absoluta favoritobjektiv. Jag använder det ALLTID när jag tar outfitbilder ute eller när jag vill ha väldigt kort skärpedjup och suddig bakgrund. Det är helt fantastiskt och inte heller dyrt : ) Ett väldigt prisvärt objektiv alltså.

En kamerablixt är ett måste för att få bilderna så ljusa som jag vill ha dom. Den inbyggda blixten gillar jag inte alls! Jag har använt den externa speedlite-blixten till 99% av alla bilder som är tagna inomhus till bloggen. Och hur fina blir dom inte?!

kamera

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • Houou

    Tack för tipset! < 3
    Jag undrar om du kan tipsa om hon lite enklare, billigare kamera för den som ska köpa sin första systemkamera och bara haft kompaktkameror förut? 🙂 kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *