Friends Quotes.

 

Från att må halvbra igår till att må sämre idag igen. GAAAAAAAAH!! Varför blir jag aldrig frisk?! När jag är sjuk så har jag så himla svårt att sova också… Innan jag blev det hade jag kommit in i en himla bra rutin och jag gick upp 9 varje morgon när jag inte jobbade. Men eftersom jag knappt kan sova så ligger jag och kollar på Vänner halva nätterna och vaknar tidigare halv 11 och är sjukt trött hela tiden!

Fast Vänner är verkligen en räddare i nöden. Jag blir så himla avslappnad när jag har det på när jag ska försöka sova. Det är svårt att förklara, men det gör mig glad : ) Snart kan jag varenda avsnitt utantill dock. Tänk så lycklig jag skulle bli om det skulle komma nya avsnitt…

fie

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - The Parlour We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Astrid

    Nä, vad roligt! Detta inlägget, iaf delen om Vänner och det skulle kunna vara skrivet av mig. Är exakt likadan. Kan typ alla avsnitt utantill och kan typ inte sova utan att kolla på Vänner. Det gör mig, som du säger, sjukt avslappnad och lugn typ. Bästa serien någonsin 🙂 Kalasbra blogg du har förresten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *