Randoms.

Jag undrar vad min kropp håller på med egentligen.. Det fokuserar i alla fall inte på att bli frisk! Och att vara pigg är det inte heller så sugen på att vara. Jag måste kämpa för att hålla ögonen öppna just nu! JAG BLIR SÅ AAAAARG. Tänk om man kunde bestämma över kroppen? Vad smidigt det hade varit. Eller att man i alla fall kunde prata med den och fråga vad som är på tok. Då hade man ju i alla fall vetat vad man skulle göra för att få den att må bra igen…

Jag måste i alla fall fokusera på att bli frisk innan jag kan ta tag i bloggandet som vanligt igen, men det förstår ni säkert. Så nu ska jag sova middag för andra gången idag…..

randos

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Alexandra Nilsson - Pre lunch Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *