Bedtime.

Hey guys!

Vad gör ni? Gissa vad jag gör? Haha. Ligger i sängen såklart!
Många säger att dom tycker att jag ska gå ut i friska luften och så, och att det är för att jag bara ligger inne som jag inte blir frisk. Men bara för att jag inte skriver att jag är ute så betyder inte det att jag inte är det : ) Jag har varit ute i alla fall lite nästan varje dag. Sen spenderar jag absolut mycket tid i sängen, men det är för att jag känner att min kropp behöver det!

Ha en fin fredagkväll : )

bedtime

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Nya naglar och varigt sår (kom int på nån annan rubrik) Caroline Roxy - MUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *