Bästa dagen i livet?

Jag ber om ursäkt för den trötta mobilbilden, men jag blev så lycklig när jag såg detta att jag bara var tvungen att ta en bild.

ALLLTSÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!! Ni som har hängt med ett tag vet att jag har lite(läs: mycket..) av en bacillskräck och tvättar mina händer oftare än någon annan jag känner. Hygien är otroligt viktigt för mig och det krockar lite med min kärlek till lösviktsgodis/plockgodis då det är otroligt ohygieniskt. Alltid när jag plockar godis så verkligen grääääver jag fram det jag ska ha längst bak, längst in och längst upp. Haha! För att inte någon ska ha kunnat pilla på det( jag är lite skadad, jag vet… )… MEN NU!! SER NI DENNA BRILJANTA IDÉN??!??!? JAG ÄLSKAR DOM SOM KOM PÅ DETTA( det borde jag ha kunnat komma på?!?!? ) Jag vill leta upp dom som kom på det och ge dom världens längsta kramar. Och lite kakor.

Vilken lycka. Bästa dagen någonsin!!!!! Typ. :’D

Untitled-1

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *