Bihåleskit.

Åh!!!! Jag hade en rätt bra dag tills jag kom till efterlängtade Studio DQ. Har ju verkligen sett fram emot nästa nivå på Poledancen, men efter första 10 minuterna insåg jag att det inte alls skulle gå.. Mina bihålor hade tydligen inte alls återhämtat sig som jag trodde. Så fort jag lutat huvudet det minsta eller försökte hänga uppochner så bara sprängde det i hela huvudet. Och det håller i sig. Just nu mår jag kasst, IGEN. Jag blir så trött! Så jag tänkte bara kika på Idol, sen sova. Förhoppningsvis är det väl borta imorgon..

Bilden togs efter polen när jag mådde som sämst.. ( haha, allt för bloggen.. ), men jag blev nästan lite rädd när jag såg hur sliten jag ser ut. SOVA. NU.

 

koao

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *