Catylicious.

Jag blev helt lycklig igårkväll när jag låg i sängen och läste bloggar. Jag läser alltid packets bloggar först av alla och när jag kommer in på Catys blogg så får jag se ett världsfint inlägg hon har skrivit om mig! AAAAW.  Och allt hon skriver är sant. Vem kunde tro att bloggen kunde föra med sig så himla bra vänskap?! Vilken lycka. Jag älskar när man hittar människor som man kan släppa allt med. Man är bara sig själv hela tiden och ända har man så himla kul! En som får en på bättre humör. En som tar fram ens braiga sidor!

I torsdag var hon en sann vän och väntade med mig utan för Studio DQ innan poledancen började!
(Bilden snodde jag från hennes blogg. MOHAHAHHAHAH)catylicious

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *