mornin’ sun.

God morgon!
Vad mysigt det var att vakna upp med packet hemma hos mig! Bra start på dagen, och jag ser verkligen fram emot eftermiddagen. Jag ska träffa min PT Ida Warg för första gången på flera månader! Hon har varit i LA, jag har varit sjuk osv. så vi har inte lyckats få till en tid förrän nu. Men NU kör vi igen och jag är säker på att det kommer bli awesome!

Jag och Johanna idag när vi väntade på tåget.

mornin

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *