PT-pass.

Yuuhu!
Direkt efter jobbet så sprang jag iväg och mötte upp min PT Ida Warg för ett efterlängtat pass! Vi körde biceps och triceps idag och som vanligt så är känslan obeskrivlig efter ett pass med henne. Så trött, men så glad på samma gång. Mina armar skakar nu när jag knappar på tangenterna! Haha.

Nu ska jag hem och äta middag. Jag lägger upp fler bilder senare ikväll eller imorgon : )

ptptptp
Egentligen ska man vinkla in armbågarna mer än vad jag gör på bilden, men när vi tog bilderna
var jag så slut i armarna så jag koncentrerade mig mest för att ens orka hålla stången uppe. Haha.

Posted in: Keela - träning

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *