PT-pass.

Yuuhu!
Direkt efter jobbet så sprang jag iväg och mötte upp min PT Ida Warg för ett efterlängtat pass! Vi körde biceps och triceps idag och som vanligt så är känslan obeskrivlig efter ett pass med henne. Så trött, men så glad på samma gång. Mina armar skakar nu när jag knappar på tangenterna! Haha.

Nu ska jag hem och äta middag. Jag lägger upp fler bilder senare ikväll eller imorgon : )

ptptptp
Egentligen ska man vinkla in armbågarna mer än vad jag gör på bilden, men när vi tog bilderna
var jag så slut i armarna så jag koncentrerade mig mest för att ens orka hålla stången uppe. Haha.

Posted in: Keela - träning

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *