PT-pass.

Yuuhu!
Direkt efter jobbet så sprang jag iväg och mötte upp min PT Ida Warg för ett efterlängtat pass! Vi körde biceps och triceps idag och som vanligt så är känslan obeskrivlig efter ett pass med henne. Så trött, men så glad på samma gång. Mina armar skakar nu när jag knappar på tangenterna! Haha.

Nu ska jag hem och äta middag. Jag lägger upp fler bilder senare ikväll eller imorgon : )

ptptptp
Egentligen ska man vinkla in armbågarna mer än vad jag gör på bilden, men när vi tog bilderna
var jag så slut i armarna så jag koncentrerade mig mest för att ens orka hålla stången uppe. Haha.

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Festklänningar för höstens alla fester Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Caroline Roxy - Görnvälns slott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *