Gårdagens pass.

Hey!

Här kommer lite fler bilder ifrån igår. Åh, det var så himla kul att köra med Ida igen! Hon gör träningen så himla rolig. Och vet ni vad?! Hon hade med sig en present till mig. Ser ni tröjan jag har på bilderna? Den gick jag av henne! HUR SNÄLLT?! Bästa PT’n någonsin. Den är från Puma och är helt awesome.

Vi körde i alla fall igenom triceps och biceps och på tredje bilden ser ni mitt försök till en armhävning efter passet…. Lyckad? Hahahaha. Jag var så sjukt trött i armarna och idag har jag en träningsvärk som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta åt. Skön känsla!

Ser ni vilken fantastiskt styrka och kontroll på sin kropp Ida har? (sista bilden) Det är mitt mål också!

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *