Tulltråk.

Hey kompisar! Idag är jag zombie-mega-trött. Trots att jag sov läskigt länge inatt så känner mig jag helt förstörd! Tokigt. Nu är jag i alla fall påväg in till stan för att sjukt tråkigt möte om tullavgifter och andra jättetråkiga saker man måste ha kolla på när man har en webshop. Vi får se hur lång tid det tar innan jag somnar! Haha. Senare i eftermiddag är det dags för Poledance igen!

Jag & Caty utanför Studio DQ när hon var en sann vän och väntade utanför med mig förra veckan : )
Jag snodde bilden från henne också. MOahahhahaah.

Skärmavbild 2013-09-10 kl. 12.02.57

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - Livet är uppbyggt av slumpen.. Paulina Danielsson - Storstädning. Alexandra Nilsson - Mini get away till Steam Hotell Alexandra Nilsson - Pink nails and coffee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *