#lovehate.

HEY!
Jag sitter på tåget påväg in till stan nu. Det luktar faktiskt sjukt mycket KANEL på tåget.. Till skillnad från svettlukten som man brukar känna. Jag älskar kanel, så jag blev glad. Haha! Det behövs inte mycket för att få mig på bra humör inte…

Nog om kanel. Imorse när jag vaknade fick jag släpa mig upp ur sängen. Jag visste att det var dags att träna ben igen då mina fem senaste pass varit fokuserade på överkroppen. FY MIG. Men med min nya PWO från Fitnessguru i kroppen så kände mig faktiskt ganska taggad när jag var påväg till gymmet och jag lovade mig själv att jag inte skulle gå därifrån förrän benen skakade , OCH SÅ BLEV DET. Woho! Och jag kände mig himla nöjd efteråt. Vilken hatkärlek det är att träna ben!

När jag kom hem drack jag en proteinshake från Fitnessguru. Jag provade One Whey Isolate, Pineapple för första gången och den var så himla smarrig!

 

lovehate

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *