13 timmar senare.

HEY KOMPISAR!
Nu är jag äntligen påväg hem. 13 timmar senare! Idag på min rast satt jag och kollade igenom mina gamla videoinlägg(haha, kul jag har?) och vissa är verkligen fruktansvärda.. Men det är kul att se hur man har förändrats! OCH det är även kul att se att jag fortfarande är likadan i väldigt mycket. Som i den här videon! Allt stämmer fortfarande och det är nästan ett år sedan : ) Haha.

Kommer ni ihåg att KBP hade ett videobloggsmarathon då? Det var himla kul ju!
NU ska jag raka vägen hem och sova, sen upp 6 imorgonbitti igen. Buhu!
Xoxo,

[videofyme id=”644885″ width=”600″ height=”384″ class=”aligncenter”]

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - AP Academy Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *