13 timmar senare.

HEY KOMPISAR!
Nu är jag äntligen påväg hem. 13 timmar senare! Idag på min rast satt jag och kollade igenom mina gamla videoinlägg(haha, kul jag har?) och vissa är verkligen fruktansvärda.. Men det är kul att se hur man har förändrats! OCH det är även kul att se att jag fortfarande är likadan i väldigt mycket. Som i den här videon! Allt stämmer fortfarande och det är nästan ett år sedan : ) Haha.

Kommer ni ihåg att KBP hade ett videobloggsmarathon då? Det var himla kul ju!
NU ska jag raka vägen hem och sova, sen upp 6 imorgonbitti igen. Buhu!
Xoxo,

[videofyme id=”644885″ width=”600″ height=”384″ class=”aligncenter”]

You might also like

Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Caroline Roxy - Summer heat Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - One day in Sanur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *