nytt beroende.

– Cashewnötter med sourcream & onion-smak. ALLLTSÅ! GÅR. INTE . ATT. SLUTA. ÄTA. Det smakar som sourcream & onion-chips, fast godare! NOMNOMNOM. Fast i och för sig så är cashewnötter överhuvudtaget ett nytt beroende. Fast jag har väldigt svårt för naturella! Dom är bara torra… Wohooo, ett helt inlägg om nötter! Kalas. Hmm. Jag har tre timmar kvar att jobba innan jag dansar iväg till Studio DQ för lite Poledance. Hur det ska gå med min träningsvärk ska bli intressant att se!

chas

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Hedda Dibinger - älskling Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *