Bra bänk.

Jag fick sluta en timme tidigare! YEEY tänkte jag. Sen kom jag på att jag har så sjukt ont i ryggen, så att gå omkring och kika i affärer är inget alternativ. Jag väntar nämligen på Caty och har lite tid att fördriva! Så eftersom jag inte kunde gå omkring så satte jag mig på första bästa bänk för att försöka blogga lite. Men sen kom jag på att jag inte har något att blogga om ? Haha. Jag bara jobbar ju hela dagarna och när jag inte jobbar så orkar jag inte göra något utan bara sover. TOK! Men jag är ledig nu i helgen i alla fall. Lycka!

Nu ska jag ringa och stressa Caty lite…. MOahahahah.

bänkbloggish

You might also like

Alexandra Nilsson - Veckolista Josephine Qvist - KÖPENHAMN Josephine Qvist - SÅHÄR ÄR DET Alexandra Nilsson - Pink wall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *