Kort dag.

Hey kompisar!!
Vad gör ni?! Jag hade tänkt spendera dagen med att spela sims, men plötsligt bara försvann hela dagen. Haha! Så tokigt. Jag var iväg till Therese och fixade hennes hår och smink till en fest ikväll och kom hem nyss. Hon blev himla tjusig! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för jag känner mig så himla trött. Ibland är det faktiskt skönt att inte göra någonting alls : )

galaxy1

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *