Dröm.

Just nu är jag inne i en period då jag inte riktigt vet vad jag ska göra med mitt liv. Jag har sånna perioder ibland. Himla jobbigt ju eftersom jag aldrig kommer fram till något! Haha. Just nu står jag bara och stampar på samma ställe hela tiden. Jag älskar min blogg, jag älskar min webshop, packet, mina vänner och familj. Men ändå känns det som att något saknas. Jag tror att det är Sverige som börjar göra sitt! Jag vill ha lite mera äventyr och har svårt att bara nöja mig. Jag strävar alltid högre eller efter mer!

Är ni likadana? Vad har ni för drömmar?

beanie
Mössa & Tshirt från Candybykeela.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Dina

    För tillfället gör jag en av mina barndomsdrömmar, jag går armen.
    det var kanske inte som jag trodde och ibland kan ja bara vilja hem, men i slutendan e ja så glad att ja gör det, har varit på min ”to do list” så länge och erfarenheten jag får kommer jag ta med mej mot mina andra drömmar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *