TÄVLING.

tävling

– Skriv en motivering till varför just du ska vinna!

+poäng:
– Gör ett inlägg på din blogg och skriv om tävlingen. Länka till Keela.se & Candybykeela.se i inlägget.

Tävlingen avslutas på fredag den 20/9.
Lycka till!

Kommentarer (1)
  • Felicia Fredriksdotter

    Om vi börjar med min motivering till varför jag vill vinna armbandet så använder jag personligen sällan armband men jag hade så hemskt gärna ge detta till min bästis, min livslust, för att visa att vår vänskap är just ”FOREVER” för att för mig kommer hon alltid vara bäst och jag kommer alltid stå vid hennes sida så som jag har gjort i snart 13 års tid. Hon kommer vara för alltid för mig och jag vill som hitta ett sätt att visa det på i mer än bara ord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *