Gallerian.

Yuhuuu!
Nu sitter jag i Gallerian med Caty & Moa. Jag mötte upp dom efter jobbet för lite tjejsnack. Himla trevligt! Det behövdes. Snart ska jag dra mig hemåt, träna och sen iväg till Therese och kika idol. BRA DAG JU! Förutom jobbandet. Hehehe.

Ny awesome tröja från Femi Pleasure.  Älskar luvan på den!

gallerian

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Caroline Roxy - Destination unknown Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger!
  • weloveshopping

    heejsan 🙂 fin och grym blogg du har:) kolla gärna in våran nystartade blogg som handlar om mode och skönhet 🙂 lämna gärna ett litet spår efter dej.
    förlåt i förskott om du inte gillar såna här komentarer.
    kramhttp://fames.se/weloveshopping/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *