Wrecking Ball.

Det har varit mycket snack om Miley Cyrus den senaste tiden. Att hon helt har spårat och alla vill ha tillbaka den gamla Miley. Hannah Montana är ju en utav mina favoritserier! Jag älskar den verkligen, och det är lite sorgligt att hon har vuxit upp, men jag fascineras över hur hon vågar. Hon vågar klippa av sig allt  hår hon har – för att hon vill. Hon vågar visa sig själv precis som hon är. Hon vågar vara sig själv och göra det hon vill trots att alla vill att hon ska vara lilla söta Hannah Montana fortfarande. JAG tycker att det är riktigt coolt! Och att hon är naken i videon stör mig inte heller, man ser ju ingenting av hennes intima delar egentligen. Sen tycker jag att låten är så SJUKT bra, så jag tänker inte ens på att hon inte har kläder på sig. Haha! Jag lyssnar på texten och fastnar direkt. Alla förändras och alla växer upp. Alla ändrar intressen och stil. Folk borde insé att hon, som alla andra, också gör det : ) Sen kan man alltid göra saker på ett sämre eller bättre sätt och jag skulle nog inte göra vissa saker på det sättet hon gör, men så är det ju alltid. Hon väljer själv, och om hon mår bra och är sig själv så är ju det grymt! Alla tycker nog inte att hon är den ultimata förebilden alla gånger, men vem är en bättre förebild än någon som vågar vara sig själv egentligen?

Vad tycker ni?

LYSSNA på texten. Så galet bra låt!!!

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *