Dagens tips!

Igår följde jag och Moa med Caty på lösluggsjakt. Vi hittade en tillslut! Jag var också tvungen att prova den eftersom jag länge undrat hur jag skulle se ut i lugg. Ibland får jag ryck och bara vill klippa av mig min egna, men jag vet att jag skulle ångra mig efter en vecka eftersom min egna lugg har blivit så lång och bra nu. Så egentligen är löslugg en sjukt bra idé ju!! Man slipper ångra sig och man slipper undra. Man kan byta hur mycket man vill : )

stips

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *