Secrets.

HEY!
Jag har spenderat den senaste timmen i soffan med min nya dagbok. Jag hade helt glömt bort hur skönt det är att skriva av sig allt! Nu gör jag ju det i alla fall på bloggen varje dag, men det är inte riktigt samma sak som när det är helt privat. Det känns skönt. Det rensar tankarna liksom : ) Men nu ska jag ta tag i alla ordrar som kommit in under dagen och iväg och posta dom + hämta min klänning till Blog Awards imorgon! Spännande.

mysecrets

iphoneskalet finns på Candybykeela.se

You might also like

Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *