Blog Awards.

Yuuhuu!
Vet ni vad?! Jag satt i 45 MINUTER och försöka ladda upp ett videoinlägg när vi var påväg till Blog Awards, men det gick inte. Blir så trött! Sjukt irriterade! Vi kom dit – en timme sena…. eeeh. Men alltid något! Och kul hade vi! Fast kvällen slutade rätt tidigt för mig. Jag är trött, är inte så mycket för efterfester och vill gärna vara pigg imorgon : )

Jag & vackra Angelica Blick ikväll. Hon vann årets modeblogg för 3892794 gången?! Ehehe. Men det är hon värd!

keelaangelica

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *