Blog Awards.

Yuuhuu!
Vet ni vad?! Jag satt i 45 MINUTER och försöka ladda upp ett videoinlägg när vi var påväg till Blog Awards, men det gick inte. Blir så trött! Sjukt irriterade! Vi kom dit – en timme sena…. eeeh. Men alltid något! Och kul hade vi! Fast kvällen slutade rätt tidigt för mig. Jag är trött, är inte så mycket för efterfester och vill gärna vara pigg imorgon : )

Jag & vackra Angelica Blick ikväll. Hon vann årets modeblogg för 3892794 gången?! Ehehe. Men det är hon värd!

keelaangelica

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - You can be whatever Sandra Lindahl - party Caroline Roxy - Happy birthday Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *