Blog Awards 2013.

 

blogawards2

Bloggvärlden är en ganska knasig värld och det ligger ofta mycket skit bakom allt och det är absolut ingen dans på rosor som många tror, men efter gårdagen är jag ändå extra glad och stolt över att få vara en del av den! Det finns så många kreativa, fina och fantastiska människor bakom alla bloggar och jag önskar att man kunde få lära känna allihopa! När man är bloggare själv är det väldigt lätt, enligt mig, att vara sig själv där i mängden. Alla fotar allt dom gör, alla har någonting att prata om för vi har faktiskt, trots vore olikheter, något gemensamt.  Jag gillar det! Dock tycker jag att det är helt sjukt att min PT Ida Warg inte vann.. Hon förtjänar det verkligen!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *