KBP OUTFITS.

1kbploveIngen av oss visste riktigt vad vi ville ha på oss på årets Blog Awards.. Men Caty fick en till briljant idé(som vanligt!) och tyckte att vi skulle gå som disneyprinsessor! Det blev inte riktigt så, eftersom vi alla hittade andra klänningar som vi gillade, men nog såg vi annorlunda ut ändå. Klänningarna kommer från Partykungen.se, och är egentligen maskeradkläder.. Men vad gör det?! Jag tycker ändå att vi såg himla coola ut tillsammans! Min är egentligen en häxklänning… Haha. Och vi fick sjukt många fina komplimanger från folk som gillade våra outfits! Så himla kul.

Var aldrig rädd för att se annorlunda ut eller för att ha på dig det du vill. Det allra viktigaste är att du tror på dig själv och vågar.
Ingen har någonsin rätt till att säga något annat! Stay true to yourself. 

_

kbp copy

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *