Tips: Innan och under träning.

Jag har fått lite förfrågningar från några som undrar hur gör för att bli motiverad eller taggad till att träna. En PWO är då sjukt bra! Jag tar dock bara en skopa eftersom att mina kropp är ganska känslig för koffein då jag inte dricker kaffe eller så. Men den hjälper mig att bli pigg och taggad : ) Fitnessguru har grymma PWO’s ( direktlänk! ) och dom har dessutom jättegoda aminosyror ( direktlänk! ) som jag dricker under passet. Och ja, jag har nog blivit en riktig sucker för tillskott, men det är bara för att jag tycker att det är himla intressant att se hur kroppen reagerar och vad som händer när man provar olika saker helt enkelt.

innanunder

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *