Inspirerande personer.

Vet ni vad som är sjukt viktigt? Vilka personer som man har i sin omgivning. För mig är det otroligt viktigt att ha inspirerande, positiva och drivna människor omkring mig. Jag vill inte ha människor som sprider negativ energi eller som inte tror på mig eller sig själva. Jag vill bli pushad och jag vill pusha andra till att följa sina drömmar och till att må bra och vara glada.

Därför är jag extra glad över att jag börjar lära känna Bingo. Varje gång jag är där så blir jag så himla inspirerar och han pushar mig verkligen till att göra det jag vill med mitt liv och följa mina drömmar. Och ta tag i det jag vill göra. Han är en otroligt snäll och inspirerande person med sjukt många bollar och projekt i luften samtidigt! Och han gör allt så himla bra. Han är en bra människa att han i sin omgivning helt enkelt : )

Idag fick jag med mig presenter därifrån!
Hans tröja med bästa citatet skrivet på(finns här) och en himla fin bok.
Nu snusar ju inte jag, utan det var mer en symbolisk present för att visa hur ett av hans alla projekt gick igenom : )

inspirerande

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *