Rapunzel of Sweden.

Woohoo! Den här tågresan verkar aldrig ta slut…. Hehehe. Men dagen började bra i alla fall! Jag satte mig åter igen i min favoritstol på Rapunzel of Swedens salong i Stockholm och bästa Nathalie färgade min fruktansvärda utväxt, tvättade mitt hår extra länge(LYX!!) och gjorde tjusiga lockar. Egentligen skulle jag ha bytt ut några slingor i löshåret också, men eftersom jag är en klant och missat att jag skulle både till salongen och åka till Göteborg på samma dag så färgade vi bara utväxten idag : )

Idag är det också sista dagen för deras salong på Hangövägen. Den 1/10 öppnar dom en ny salong på Regeringsgatan, mitt i stan! SÅ BRA! Jag ska dit på invigning den 4/10. Det kommer bli grymt : )

rappen

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *