Vinterskor.

En sko-modell som ingen verkar tröttna på är ju UGG’sen. Riktiga som kopior. Jag själv älskar dom skorna och vid den här tiden varje år plockar jag alltid fram dom. Fast iår står jag utan då mina förra var så utslitna så det knappt var något kvar av dom. Dags att införskaffa nya! Jag hittade massa olika modeller och färger HÄR. Och dom var dessutom rätt billiga(mellan 240-500:-)! Funderar på att skicka efter ett par. Eller två. Eller tre…

uggsi
Direktlänkar: HÖGA / MELLAN / LÅGA / BLINGBLING

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *