Vinterskor.

En sko-modell som ingen verkar tröttna på är ju UGG’sen. Riktiga som kopior. Jag själv älskar dom skorna och vid den här tiden varje år plockar jag alltid fram dom. Fast iår står jag utan då mina förra var så utslitna så det knappt var något kvar av dom. Dags att införskaffa nya! Jag hittade massa olika modeller och färger HÄR. Och dom var dessutom rätt billiga(mellan 240-500:-)! Funderar på att skicka efter ett par. Eller två. Eller tre…

uggsi
Direktlänkar: HÖGA / MELLAN / LÅGA / BLINGBLING

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *