Mys.

Efter livets bästa brunch så kidnappade Therese mig och vi åkte till Täby Centrum för att shoppa lite(läs: Jag shoppade massor, hon tittade på…) och bara gå omkring och kika, dricka smoothies och prata. Vi råkade bli där hela dagen. Himla mysigt!!! Jag köpte det jag älskar att köpa allra mest: Träningskläder och underkläder. Finns det något roligare att shoppa??!?!?!??

Köpte mig äntligen ett par nike pro-shorts. Vilken lycka! + lite annat. Men det får ni se senare. Nu ska jag iväg och äta middag : )

shopping

You might also like

Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT? Josephine Qvist - GOTT OCH NYTTIGT?? HOW? Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *