Mys.

Efter livets bästa brunch så kidnappade Therese mig och vi åkte till Täby Centrum för att shoppa lite(läs: Jag shoppade massor, hon tittade på…) och bara gå omkring och kika, dricka smoothies och prata. Vi råkade bli där hela dagen. Himla mysigt!!! Jag köpte det jag älskar att köpa allra mest: Träningskläder och underkläder. Finns det något roligare att shoppa??!?!?!??

Köpte mig äntligen ett par nike pro-shorts. Vilken lycka! + lite annat. Men det får ni se senare. Nu ska jag iväg och äta middag : )

shopping

You might also like

Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *