Shoppingen.

Mina pengar(som jag inte skulle spendera!!!!) gick mest åt på Björn Borg( ÄLSKAR 3 för 2-erbjudanden ), och på Stadium. Kön på Stadium för 20435948 meter lång, men när jag äntligen hittade ett par Nike Pro’s i min storlek hade kön kunnat vara runt halva jorden och jag hade ändå ställt mig i den. Färgen på SOC-shortsen är himla svår att få till bra på bild, men den är så sjukt snygg i verkligheten! Och trots att jag har 14 sport-BH’s eller något så var jag tvungen att ha en som matchade shortsen också såklart. Matcha är det bästa jag vet.

OCH HALLÅ!?? Ser ni leggingsen/långkalsongerna som jag hittade på Björn Borg?!?! Kan vara det skönaste och tjusigaste plagget på länge. Och bästa smoothiesarna hittar man på Naked juice bar. Nomnomnom.
Nu ska inviga mina nya träningskläder!

stadiumbb

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *