Recension.

recensera
Jag älskar ju The Body Shop’s produkter, så jag blir väldigt glad när jag såg att goodiebagen från Blog Awards innehöll en hel del av deras produkter! Nu har jag testat alla, och här kommer en liten recension:

1. All-in-one cheek colour.
Jag gillar den här! Det är bra pigment, fina nyanser, den är lätt att applicera och sitter länge och bra.
Tips: Köp till denna Blusher brush för lättare applicering.

betyg

2. Satsuma body mist.
Den här doftar himla gott! Väldigt frisk och det räcker med två eller tre sprut för att det ska hålla hela dagen. Denna kommer jag köpa igen när den tar slut! Använder den dagligen numera.

betyg

3. Lightning touch.
Jag älskar min consealer från Makeupfabriken, men om man inte orkar hålla på med spatel och pensel varje dag så är denna perfekt att ha med i väskan. Den täcker bra och sitter länge! Dock är färgen jag har lite för ljus. En aningen mörkare nyans hade varit bättre.

betyg

4. Gentle eye make-up remover.
JAG ÄLSKAR DEN HÄR!!!! Många removers som jag har provar tidigare har svidit och har gjort mina ögon irriterade, men denna är himla skonsam och man behöver inte gnugga för att få bort sminket. GRYM helt enkelt.

betyg

5. Carbon eye definer, svart.
Jag gillar sotade ögon, och då är ju kajal på slemhinnan/vattenlinjen ett måste! Dessutom kan man använda denna till att göra suddiga linjer också med hjälpt utav ”suddet” som sitter på andra sidan.

Tips: Får du inte kajalen på vattenlinjen att fästa eller försvinner den direkt? Pudra på försiktigt med svart skugga efter att du applicerat kajalen så ska du se att det sitter längre.

Här hittar du en svart ögonskugga.
Här hittar du en pensel att applicera skuggan med.

betyg

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • Mokkah

    The Body Shop är så himla bra <3
    Iaf, jag ville bara fråga en liten sak: Hur gör du dina länkar som heter tex. "HÄR" , som du gjorde i ditt inlägg nu?
    Jag har velat göra det ganska länge, fast inte riktigt fattat hur man gör :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *