Svar på kommentarer.

svar

Så mycket fint! Jag behöver verkligen nya sportbehåar. Vilka kan du rekommendera?
NIKE, alla gånger! Jag har själv fem stycken från Nike och inga andra jag har är lika bra. Har en från Stay in place också som är grym, men inte lika bra som dom från Nike. Och inte lika snygga heller för den delen : )

Här har ni några av mina favoritmodeller:
nike
Direklänkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jag undrar vart dur redigerar dina bilder, typ headern och så, hur gör du det? Kan inte du göra en video och visa när du redigerar en outfitbild eller hur du skriver saker på bilderna? Vad har du för kamera och vilka inställningar har du när du har bilder? Jag älskar dina bilder och skulle bli jättetacksam för svar
Jag får otroligt många frågor om hur jag redigerar eller om jag inte kan visa hur jag gör. Men tyvärr är det så att mina kamerainställningar och hur jag redigerar är så himla olika från bild till bild. Oftast gör jag jag helt olika från gång till gång. Det beror alldeles på i vilken miljö eller vilken tid på dygnet som bilden är tagen i osv. Men jag redigerar alla bilder i Photoshop CS 6 och jag fotar alltid med min Canon EOS 650D med blixt. Och allt har jag lärt mig själv : ) Det gäller att prova sig fram hela tiden! Var inte rädd för att testa. Och läs manualen för din kamera eller ditt redigeringsprogram. Eller googla fram hur man gör saker och ting!

Vad är de för märke på dunvästen?
Femi Pleasure! Visst är den snygg?!??! Den borde komma upp på Junkyards hemsida när som helst  : )

donkidkoni

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *