Dagens outfit.

dddd
Jag har blivit lite småkär i dom här leggingsen, och JO, det är ju faktiskt OK att ha samma plagg två dagar irad ( sålänge man inte häller ut en burk sylt över sig när man äter frukost… ), så det fick bli dom idag igen! Hela outfiten kommer från Junkyards nya märke XX-XY. Någon mer än jag som tycker att det märket är så sjukt bra?!?!!??!!? Man vill ju bara ha allt.

Kika in på min instagram under dom kommande dagarna. Då kommer ni ha chansen att vinna hela outfiten. Awesome va?!

You might also like

Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Like a Halloween Quueen BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - PUT A HAT ON IT Josephine Qvist - BAILEY MYS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *