Naglarna.

Här ser ni mina nya blingbling-naglar! Celina gjorde någon camo-folie-krusidull-grej och det blev så himla snyggt! Jag älskar färger hon använde. Hon gör alltid sin egna grej med en egen twist och jag älskar det. Andra nagelteknologer kan slänga sig i väggen när hon sätter igång : ) Hehe.

Bor ni i Stockholm eller ha vägarna förbi tycker jag absolut att ni ska låta Celina fixa era naglar! Man känner sig alltid så himla tjusig efteråt.
http://www.celinasnaglar.se

nya

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - With love from Beirut We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *