Talangfulla människor.

talang

Jag blir helt lycklig när jag ser hur fina och duktiga människor visar sig vara!
Den första bilden är gjord av grymma Elin( http://cupcakekaos.blogspot.se/ ) Hon har också en instagram( @cupcakekaos) som jag tycker att alla borde följa. Där lägger hon upp alla sina illustrationer  : )  Jag blev helt tårögd när jag såg den här!!

Den andra bilden är en tavla gjorde av pärlor( SJUKT!! ), och den är gjord av Marie ( http://parlplattekonst.blogg.se/ ) och är också helt fantastiskt ju! Jag som själv har gjort mycket pärlplattor vet hur himla pilligt det är. Jag kan ju tänka mig hur lång tid sånt här kan ta!

Åh, nu blir jag helt tårögd igen. Tänk att människor faktiskt tar sig tid till att avbilda…. Mig?! Så himla kul.
TACK TACK TACK.
Ni är bäst.

love

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *