Svar på kommentarer!

svar

Vilket är ditt favoritproteinpulver? Ja har smakat många, men ingen smakar bra…
Mitt absoluta favoritproteinpulver kommer från Fitnessguru. Jag har smakat i stort sätt alla deras smaker, och ingen har smakat illa. Men deras allra godaste är One Whey Strawberry white chocolate (direktlänk!) & One Whey Vanilla Wildberry (direktlänk!). SÅ GODA!

Om du är osäker så har dom också portionspåsar som man kan beställa hem. Då slipper du ju köpa en hel burk utifall du inte gillar smaken! + att det är kul att variera.

Skärmavbild 2013-10-03 kl. 10.35.07

Vad brukar du äta innan du tränar?
Oftast tränar jag direkt på morgonen, så då äter jag antingen frukost innan eller eller så äter jag frukost efteråt. Om jag sen tränar på eftermiddagen eller kvällen också så kan det bli att jag äter kanske lite kvarg och jordnötssmör. Jag har blivit helt beroende utav det och äter minst en matsked om dagen, direkt ur burken. NOMNOMNOMNNMMN. Fitnessguru har världens godaste jordnötssmör!
Här hittar ni det!

Om jag är trött eller otaggad på att träna dricker jag också en PWO för att få lite energi, och varje gång jag har druckit den så har jag kört ett sjukt bra pass. Himla bra! Även den kommer från Fitnessguru, och ni hittar den här ( märks det att jag älskar allt dom gör? haha. )

pbpwo

Hur ska man göra för att våga prova Poledance?
Jag tyckte också att det var sjukt läskigt första gången, och man kände sig lite som en osmidig valross när man kastade sig emot stolpen första gångerna. Men man måste tänka på att ALLA är nybörjare från början! Och när du börjar i en nivå-1-klass så är alla på samma nivå – nybörjare. Det är OK att göra fel och det är OK att tycka att det är svårt, men man måste prova och våga! Annars ångrar man sig : )

Om man bor i Stockholm eller i närheten så har Studio Dancing Queen som jag går på Prova-på-vecka vecka 42.
Så man kan gå in och anmäla sig här på deras hemsida om man är intresserad!

polepole

Du säger ju emot dej själv hela tiden!!!!!! Först säger du att man ska trivas med sin kropp!! Sen tränar du typ varje da!!!!! Dubbelmoral.. Jag blir så trött på dej!!!
Vad jag vet så har jag aldrig sagt att man inte ska träna. Många av er har fått för er att jag har varit emot träning eftersom jag skriver att man ska må bra och vara nöjd med sig själv. Men för mig är inte det samma sak. Jag ser på det såhär,

Vill du träna 15 gånger i veckan för att det gör att du mår bra och trivs med dig själv? GRYMT!! KÖR PÅ!!
Vill du träna 15 gånger per år för att det gör att du mår bra och trivs med dig själv? GRYMT!! KÖR PÅ!!
Vill du aldrig träna och det gör att du mår bra och trivs med dig själv? GRYMT!! KÖR PÅ!!
Vill du äta godis varje dag för att det gör att du mår bra och trivs med dig själv? GRYMT!! KÖR PÅ!!
Vill du aldrig äta godis för att det gör att du mår bra och trivs med dig själv? GRYMT!! KÖR PÅ!!
Vill du äta godis en gång i veckan för att det gör att du mår bra och trivs med dig själv? GRYMT!! KÖR PÅ!!
osv osv osv…..

Förstår ni hur jag tänker? För mig är det viktigast att ni gör det ni vill och det som får er att må bra – oavsett om det handlar om träning och kost eller inte. Kanske mår ni bra när ni går och fikar med en kompis, eller kanske tar med kameran och går ut och fotograferar? Kanske mår ni bra när ni fastnar i en grym bok eller när ni slår er rekord i längdhopp? DÅ gör ni det, eftersom det går er att må bra : )

Jag mår bra när jag tränar – därför gör jag det. Det gör mig glad, pigg och lycklig. Jag älskar känslan helt enkelt!

pt

Kommentarer (1)
  • natari

    förstår inte vad personen ovan menade med dubbelmoral. Seriöst, vissa människor är otroligt tröga …. bara för att man trivs med sig själv betyder inte det att man inte får träna etc. En annan sak hade varit om du promotade bantning eller liknande och sedan sa ”var nöjd med dig själv”. Alla tränar INTE för att bli smala/bygga muskler osv osv – somliga tränar FÖR ATT MÅ BRA! För att få energi eller göra slut på överskottsenergi eller helt enkelt för att de är roligt. Det är stor skillnad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *