Besök.

rapunzel2
Åh, vilken himla bra dag jag hade igår!
Först åt jag lunch med Therese, sen åkte jag in till stan drog förbi Rapunzels nya salong på Regeringsgatan. Efter en stund kom Caty dit och hängde också! Vi tycker så himla bra om tjejerna som jobbar där. Dom är så himla mysiga och snälla! Och framförallt duktiga. Ska dit igen den 23 och byta ut löshåret : ).

Efter det drog vi till vårt nya kontor och skrev på kontrakt(YEEEY!!!!), sen var jag en klantskalle och glömde min dator i Catys väska = hoppa av pendeln halvvägs tillbaka till stan och åka och möta upp Caty och få tillbaka den. SÅ DÅLIG!!! Det roligaste var att vi skämtade om att jag skulle glömma den först.. Och sen gjorde jag det.. Så typiskt!

Sen hoppade jag på pendeln tillbaka, gick och åt middag och gick iväg till Studio DQ och körde Poledance. Wooho!! Nu är jag blå på hela insidan av mina lår…

Idag ska packet till invigningen av Rapunzel of Sweden! Vi funderar på att dra dit vid 4-tiden kanske : ) Ses vi där?!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *