Dagen.

Hey guys!
Om man bortser från att det är banarbete på min linje och jag var tvungen att åka ersättningsbussar och greja, så har min dag varit himla bra. Jag klev upp, tränade, åt en lång frukost och åkte in till stan och jobbade på världsbästa FÄRG. Finaste Jenny kom och höll mig sällskap också! ÅÅH. Henne saknar jag!

Är ni i närheten av Karlavägen någon gång, så sväng förbi Färg vettja. Så himla fin butik och allt är så grymt ju!

worki

You might also like

Paulina Danielsson - Dumma mig. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Maddiken 17 år.
  • olivia

    gud, trodde först att det stod BARNARBETE, tog mig ungefär 30 omläsningar för att jag skulle förstå att det stod BANARBETE.. Himla tokigt de kan bli ibland! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *