Uppsagd.

I tisdags sa jag upp mig från NK. Galet va? Den senaste tiden har jag varit så sjukt less på att jobba med något jag inte vill jobba med. Det har gjort att jag har fått ångest och inte alls varit glad. Jag har svårt att nöja mig ju, och jag har varit på NK i tre år nu. Därför gjorde jag något åt det. Jag kom på att jobbet är något jag går till för att jag måste, inte för att jag vill. Just nu  vill jag inte ha det så. Man måste jobba och tjäna pengar för att kunna leva – absolut. MEN just nu klarar jag inte av både jobb, blogg och webshop. Därför valde jag bort det jag inte vill göra. Det som får mig att må dåligt. Sen får det bära eller brista, huvudsaken är att jag vågade hoppa. Jag vågar prova! Jag tar en chans för att jag vill, jag låter inte bli för att jag inte borde. Och såhär glad har jag inte varit på flera månader. Jag är så lättad! Jag är så glad över att vänner och familj pushar mig och tror på mig. Det gör att jag vet att jag kommer att lyckas med det jag vill : )

Så efter imorgon är jag alltså bloggare & egen företagare på heltid. YEEY! Äntligen.
Sen kommer jag jobba två dagar i månaden som Makeupartist på FÄRG, men det är så kul, så det känns inte ens som jobb. Haha!

VÅGA CHANSA om ni vill. Bli inte fast i något för att ni ”borde”.

_

rp

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *