JUNKYARD LOOKBOOK.

Som ni kanske kommer ihåg så åkte jag ner till Göteborg för några veckor sedan för att plåtas för Junkyard och en lookbook till deras hemsida. IDAG kom den upp!

jag

Jag valde ut några grymma outfits från Junkyard och fotades i dom : )  Här nedanför ser ni några av bilderna från fotograferingen. Fler bilder hittar ni på JUNKYARD.SE och där hittar ni också direktlänkar till alla plagg osv.

Det känns så himla kul att dom ville fota mig av alla människor! Alla mina favoritkläder kommer därifrån ju.
Bästa Junkyard.

Vilken outfit blev er favorit?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Ellinor Bjurström - En hörna är klar Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Min helg! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *