Klant

Att jag aldrig lär mig?
Imorse försov jag mig.. Sista dagen på jobbet och allt. Haha. Jag sov knappt något inatt, så jag sjukt trött! Så trött att jag hällde chilikrydda i gröten imorse istället för kanel.. Sen när jag insåg att jag hade gjort fel så var jag för trött och för stressad för att göra ny – så jag åt min chiligröt.. HAHA! Jag tar alltid sjukt mycket kanel också för jag älskar det, och eftersom det visade sig vara chili idag så blev det så galet starkt!!!! Hahahaha. Och äckligt….

Sen sprang jag iväg till tåget med strömsladden till datorn kvar hemma.. Kaos! Så uppdateringen blir nog sådär idag :/

MEN, jag är glad ändå! SISTA DAGEN PÅ JOBBET!!!!!!!

Bild från förra veckan på mig och Caty 🙂

20131011-120445.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *