Dagens tips.

Är ni lika knasiga som jag och söker på rabattkoder så fort ni ska handla något? Haha. Jag googlar alltid ”rabattkod stayhard” t ex, för att se om man kan få gratis frakt eller lite annan rabatt. Himla bra ju! Oftast kommer jag in på www.kampanjjakt.se, och dom har alltid grymma rabatter. Nu har dom bland annat en rabattkod då man får 100:- rabatt när man handlar på Stayhard.se Ni hittar den här: http://www.kampanjjakt.se/rabattkod/stayhard.php

Bra va?!!?

stay

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Caroline Roxy - DATES Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *