Kokostoppar.

baks

Idag efter jag hade tränat så blev jag himla sugen på att baka. Det var ju så längesen! Så jag började spana runt efter bra recept och hittade tillslut ett recept på Kokostoppar på min PT Ida Warg’s blogg. Och det blev galet gott! + att det gick fort. Så bra! Jag

Idas Recept: 2 ägg, 

50g smält smör,
200g kokosflingor,
1-2 skopor proteinpulver (jag har använt  Cookies and Creme smak.)

Gör så här: Blanda ihop allt och rulla till små bollar. Grädda 10-12 min i 175 grader. Vill man ha det extra sött så kan man doppa dem i mörk smält choklad :)

Jag gjorde några små ändringar bara:
Istället för bara smör så tog jag hälften smör och hälften kokosolja.
Jag använde inte proteinpulver med cookies & cream-smak utan använde ONE BAKE från Fitnessguru, som är ett värmetåligt protein med utan smak. + Att jag hade i några droppar sötningsmedel med kolasmak. Den är GRYM. Finns att köpa på NK Hälsa 🙂 Det ligger på nedre plan i NKhuset. Och jag smälte lite sockerfri mörk choklad som jag doppade dom i. NOMNOMNOM.

 

bak

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *