Svaren på frågestuden.

svaris

 Skulle du vilja ha ett husdjur? Vilket?
Om jag hade känt att jag hade haft tid så hade jag absolut velat ha en hund.

Vad är viktigt i ett förhållande?
Tillit och att man tar vara på varandra och inte tar varandra förgivet. Att man har roligt tillsammans och uppmuntrar varandra.

Hur lång är du? Du ser ut som 1.75 på vissa bilder, andra ser du ut som 1.55, haha så är lite nyfiken!
Haha! Jag är ungefär 173 cm lång.

Brukar du gå ut och dricka alkohol?
Ett par gånger om år kanske? Väldigt sällan i alla fall.

Vilken är din absoluta favoritserie någonsin, som du aldrig tröttnar på?
Vänner. Utan tvekan!

Vilken hårfärg trivs du bäst i, förutom den du har nu?
Jag har egentligen bara varit blondin och brunett, så måste säga brunett då :p

Visa bilder från när du var mindre? Visa bilder från när du var 18?

oldpics

Hur många gånger i veckan tränar du & hur många timmar tränar du vanligtvis per dag?
När jag känner för det och orkar. Jag har aldrig det förbestämt, men oftast blir det 5-10 gånger i veckan och mellan 45 min och 120 min per gång. ( Jag räknar även snabba promenader som träning då, och jag försöker promenera eller köra crosstrainer varannan dag i alla fall också. Utöver styrketräning ) Inräknat i detta är också två poledance-pass i veckan.

Men så fort att jag känner att kroppen vill vila, så vilar jag : )

polepole

Vart hittar du mössor som sitter så stört snyggt som dina gör?? dom trycker lixom inte ihop ditt hår o huvud från vad de ser ut som. Alla mössor jag försöker använda får bara mitt huvud att se litet ut, detta är väldigt frustrerande och gör mig massa ledsen :C speciellt nu när de e höst och jag vill springa runt i mössa.
Haha, jag är samma problem!! Ofta ser man ut som en slickad katt med mössa. Det gäller att hitta rätt typ utav mössa bara : ) T ex mössorna jag har i min webshop är grymma. Dom borde kommer tillbaka i lager igen nästa vecka!

Här är två mössor som jag tycker sitter himla bra från Junkyard:
http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=45808&ProductDetailId=329633
http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=45994&ProductDetailId=331225

Hur lång är du och vad väger du?
Jag är 3 meter lång och väger 10 kg.

Funderar du på att färga tillbaka till brunt igen eller tänker du vara blond länge till ? Du är superfin i båda!
Tack snälla! Just nu gillar jag att vara blond och har inga planer på att gå tillbaka till brunett. : )

Hur gör/gjorde du för att ditt hår inte ska bli så slitet, nu när du har blekt det blont. Vet att du gjorde det ljusare steg för steg för att inte det skulle slita lika mycket, men det måste ganska blivit slitet ändå?
Jag gick till en GRYM frisör som visste vad hon gjorde. Det tog tid, men blev inte så jätteslitet faktiskt för att hon gjorde det på rätt sätt : ) Det är Nathalie på Rapunzel Of Sweden i Stockholm som fixar mitt och hon gör det lika bra varje gång! Så jag rekommenderar att man går dit om man har möjlighet!

rapunzel

Läser du bloggarna av folk som kommenterar?
Absolut! Oftare än vad ni tror 😉

Vad äter du till frukost en vardag?
Havregrynsgröt med massa kanel, lågkalorisylt och havremjölk : )

Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen?
Det beror lite på vad jag ska göra. När jag skulle upp och jobbar brukade jag gå upp en timme innan jag skulle åka. Men det tar mig kanske 1-1,5 timme att klä på mig, äta frukost, sminka mig, fixa hår osv. i lugnt tempo.

Var det svårt att starta upp din webbshop?
Ja, det är mycket svårare och kräver mycket mer tid än vad man kan tro!

”Vikt och volym”, alltså kroppsfett osv, är ju ganska omtalat i samhället och många är ju emot det idealet, men vad tycker du om idealen vad det gäller smink och rakning/vaxning?
Jag har faktiskt inte så bra koll på idealen kring smink och rakning/vaxning. Men jag säger samma sak om det som med vikt & volym, sålänge alla trivs med sig själva så tycker jag att alla ska göra som dom vill med sånt. Raka dig om du vill, låt bli om du inte vill osv. Sen gällande vikt, så ska man såklart inte vara ohälsosam – det vill säga väga för mycket eller för lite så att det blir en fara för hälsan. Men ideal tycker jag att man ska strunta i : )

Vad får dig på bra humör när du är nere?
Ett vänneravsnitt kan få min dag att gå från katastrof till grym direkt. Mina vänner är också bra på att få mig på bra humör : )

Vad trivs du bäst i, mörkt eller ljust hår?
Just nu, ljust hår.

Skulle du vilja få ett heltidsjobb på Sminkaffären ”FÄRG”?
Faktiskt inte. Och det handlar inte om att jag inte gillat stället, tvärtom, jag älskar det och trivs jättebra! Men just nu vill jag fokusera på blogg och webshop och har makeupartist som ett litet sidojobb. Det passar mig : )

make (1)

När bytte du stil till den stilen du har nu?
När jag var 14 kanske? Haha. Minns inte exakt.
Var kommer smeknamnet keela ifrån?  brukar folk btw kalla dej det dagligen?
Min Morbror började kalla mig keela och keelabus när jag var liten, sen hängde det kvar och nu säger väldigt många det dagligen. Inte alla mina vänner, men kanske 80% i alla fall : )

Många uttalar det också lite tokigt har jag märkt. Man säger INTE kila med I utan man säger kEEla med E!

 

Kommentarer (1)
  • Moa

    Hej! Jag älskar både din och Catys stil. Jag har många gånger önskat att jag hade den, så jag och min mamma gick en dag till affären och köpte en ”collegejacka” och knästrumpor. Nästa dag var jag ju otroligt glad över mina inköp och hade på mig dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *