Första dagen.

fös

Som jag har längtat, men samtidigt fruktat den här dagen. Haha!
Idag står jag på mina egna ben och förlitar mig bara på vad jag själv gör och kan göra. Sen jag började blogga har jag försökt tagit mig hit och nu är jag äntligen här. Galet! Bloggen har varit mitt jobb tidigare också såklart, men inte det jag har försörjt mig på. Men från och med idag så är det mitt jobb, min vardag och mitt liv.

Så hur började jag denna dag? Med att ”försova” mig. Haha!
Har ju egentligen ingen tid att passa, men jag har ändå bestämt mig för att kliva upp tidigt varje dag för att hinna med allt jag vill och se det som ett vanligt jobb. Jag vill dessutom hinna med att träna och hitta på annat under dagen, så det lika bra att komma upp i tid : ) Men det ville inte min kropp. Ställde klockan på 8, vaknade halv 10. Woops!

Jag hittade några gamla headers som jag har haft under de senaste åren. Vilken header hade jag när du började läsa min blogg?

header

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *