Energising face spritz.

Jag tror att jag har tipsat om den här produkten tidigare? Den är i vilket fall värd att tipsa om igen! Jag har använt den dagligen i över två år nu och älskar den fortfarande. Man känner sig så himla fräsch efteråt + att den fixerar sminket så att det sitter hela dagen. Jag sminkar mig alltså först, sen sprutar jag på denna. Just nu har dom ett jättebra erbjudande på The Body Shop’s hemsida också! När du handlar för 400:- så får du denna på köpet. VÄRT! Min är snart slut, så jag ska plocka ihop lite produkter och beställa direkt : ) Bland annat min favorit Coconut body butter. NOMNOMNOM. Älskar lukten av kokos.

Här hittar ni face spritzen.

face

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *