Ögonfransförlängning.

ÅÅÅH, JAG KÄNNER MIG SÅ HIMLA FIN NU!!!!
Häromdagen kände jag mig så himla ofräsch och jag såg min kompis Jennys fina ögonfransar. Så jag tog fram mobilen och googlade ”ögonfransförlängning i Stockholm” Det första som dök upp var House Of Beauty på Östermalm, så jag mailade och frågade om jag kunde boka en tid och vet ni vad? Dom hade en tid redan idag! LYCKA. Jag gick dit utan förväntningar och gick hem med världsfina fransar.

Det tog Maria som jobbar där knappt två timmar för ett ny-set! GALET. Jag är själv utbildad fransförlängare, men jag hade alldeles för dåligt tålamod för att orka hålla på. För mig tog det typ 5 timmar för ny-set. Hahaha! Så jag låg där och halvsov och blev ompysslad i ett jättemysigt litet rum med musik i bakgrunden. När jag sedan öppnade ögonen så hade jag världens finaste och längsta fransar!! Hon är så duktig.

Och vad kul det är att hitta nya ställen som man verkligen gillar och vill fortsätta gå till. Tänk att jag slipper kleta på mascara varje dag?! VÄRT.
Jag rekommenderar verkligen att gå dit om man vill få tjusiga fransar. Just nu i oktober så har dom 20% rabatt också, så passa på vettja : )

Dom har instagram också!
@houseofbeautysthlm

ögonfrans

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *