Tack Elin!

HEY!
Vi håller fortfarande på med att skruva. HAHA! En soffa, två bord och en hylla kvar… VI ÄR SÅ LÅNGSAMMA! Men grymma, och det blir så sjukt bra. Vi lyssnar på Justin Bieber och skruvar ihop vårt kontor, så vi kan ju inte vara på dåligt humör!

En läsare tipsade mig om en bild Nevnarien hade gjort på mig.
Jag har följt Elin Kero’s blogg till och från sedan 2009 och verkligen sett upp till henne. Hon är så duktig och kreativ, så jag blev helt tårögd när jag såg att hon hade ansträngt sig så och gjort en sån fin bild. Hon verkade inte tycka att den blev så lik, men jag tycker att den blev hur bra som helst, verkligen! Jag älskar den!

Jag träffade henne som hastigast på Blog Awards och frågade direkt om vi inte kunde ta en bild tillsammans. Hon är så snäll och söt i verkligheten också och det gjorde mig så himla glad : )
TACK SNÄLLA, du förgyllde min dag!!!!

keela_52603318e087c35cc558f6f0

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *