Failade outfitbilder.

fail I onsdags så tänkte jag att jag skulle ta outfitbilderna till en ny nivå – genom att göra ”snygga” hopp. Eeeeeh. SOM VI SKRATTADE! Caty höll på att dö av skratt bakom kameran och jag kunde knappt stå upp. Människor runt omkring oss stannade upp och undrade vad vi höll på med. Jag tyckte själv att jag gjorde snygga hopp, men sen fick jag se hur det såg ut i kameran…. Det här är inte ens dom värsta! HAHAHAHAHHHAAH. Outfit-hopp-bilder lägger jag på hyllan ett tag. Det var ingen bra idé….

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Centerpartiet Alexandra Nilsson - Italien Alexandra Nilsson - Back in Sweden Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *